Atenție!
Conținut pentru adulți!

Scandal monstru în showbiz! Un fotomodel celebru, victima unei răzbunări cumplite

Uneori, din dragoste, răzbunările sunt teribile. Acesta pare să fie cazul și al unei celebru fotomodel care, de curând, s-a despărțit de iubitul ei, iar acesta, deranjat de ”faptele” ei și acuzând-o că l-a înșelat, dând publicității o serie de lucruri incredibile despre tânăra cu pricina.


Una dintre tinerele extrem de cunoscute prin showbiz-ul românesc, Alina Eriko pare să fie victima răzbunării unuia dintre foștii săi iubiți, un controversat personaj despre care se spune că ar fi făcut închisoare în Anglia. Cei doi au avut o relație o perioadă mai lungă de timp și, susține Adi, în perioada în care el a lipsit din țară, ar fi fost înșelat de Alina. Iar din acest motiv, el a pus la cale un plan pentru a se răzbuna pe focoasa brunetă tatuată din cap până-n picioare.
Astfel, de curând, el a dat publicității o serie de informații cu privire la fosta sa iubită, acuzând-o pe aceasta de moravuri ușoare și, ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, a și publicat imagini cu ea, în momente intime, pe când se afla lângă un alt bărbat, goală.
”Vreau să arat tuturor cine este această femeie și cu ce se ocupă ea”, sunt declarațiile care pot fi publicate făcute de Adi. În tot acest timp, Alina a preferat să nu comenteze. Cu toate acestea, amice de-ale sale, ne-au declarat, sub protecția anonimatului, că relația dintre brunetă și fostul ei iubit s-a sfârșit în momentul în care acesta a fost închis, iar el nu a putut accepta acest lucru.
”Este doar o răzbunare. Alina nu este femeia pe care o descrie el, ea are oricum alte preocupări, are totuși un copil de crescut”, ne-au spus acestea.
Citește și:
VIDEO / Fiul unei vedete de la noi l-a lăsat perplex pe Mihai Morar! Declaraţiile despre mama lui sunt absolut halucinante: "Nu-mi place la mami că are o tâţă într-o parte şi alta în altă parte"

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro