Scandal monstru în trupa lui Florin Salam! Omul de bază al manelistului, dezvăluiri şocante

+2 click pentru
galerie

Dan Chitară şi Florin Salam © Facebook

Un scandal monstru a izbucnit în trupa lui Florin Salam. Dan Chitară, unul dintre oamenii de bază ai manelistului, face dezvăluiri şocante cu privire la banii pe care îi câştigau. 

După ce Florin Salam şi-a anunţat retragerea, Dan Chitară a fost exclus din trupă. Rămas fără slujbă, instrumentistul lansează acuzaţii grave la adresa foştilor colegi de trupă. El susţine că a fost pus să fure bani din cei pe care îi câştiga Florin Salam în urma dedicaţiilor. 

Puiu Gheorghiu, impresarul maneliştilor, spune cu totul altceva. Acesta susţine că Dan Chitară s-ar fi împrumutat la cămătari şi avea nevoie de bani pentru a-şi plăti datoriile. Impresarul mai susţine că nu s-ar fi aşteptat nicicând la aşa ceva şi speră ca lucrurile să se liniştească. 

"Îmi doresc din tot sufletul să nu mă mai gândesc la răul făcut de foştii mei colegi si să îmi văd de treaba mea că îmi umplu inima de răutate şi nu vreau să devin un om rau ca ei...dar dacă am să continui, devin fără să vreau. Mă rog la Dumnezeu să îmi dea putere să nu mă mai găndesc la ce-a fost si să merg înainte cu capul sus! Dumnezeu va avea grija de noi toţi! Doamne ajută", este mesajul postat de Dan Chitară pe reţelele de socializare. 

Problemele medicale i-au pus capac

“Florin Salam e într-o pauză vocală. A căzut fizic și psihic, dar și vocal. Nu mai poate să cânte. Face o pauză vocală pentru gât. Este foarte obosit din cauza concertelor. Florin nu o să mai cânte o perioadă, nici în țară, nici în străinătate. Din cauza nopților nedormite a clacat”, a fost anunţul cu care Puiu Gheorghiu a cutremurat lumea manelelor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro