Scandal monstru la Hollywood. A fost părăsit de soţie, după ce a fost acuzat de viol. Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow, printre victime

+3 click pentru
galerie

Gwyneth Paltrow © Hepta

E scandal mare în showbiz-ul internaţional, după ce producătorul Harvey Weinstein este acuzat de actriţa italiană Asia Argento şi de alte două femei de viol. Şi asta nu e tot. Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow susţin că au fost hărţuite de el, soţii Obama şi-au exprimat dezgustul faţă de acest scandal, iar Hillary Clinton este „şocată de dezvăluiri”. 

Conform news.ro, într-un articol publicat marţi de New Yorker, actriţa italiană Asia Argento şi alte două femei susţin că Harvey Weinstein le-a violat.

Actriţa Asia Argento (42 ani) susţine că Weinstein a forţat-o în urmă cu 20 de ani să întreţină raporturi sexuale. „Ştiu că a distrus mulţi oameni înainte”, a spus ea, precizând că nu a făcut nicio reclamaţie până acum de frică.

Şi nu e singura. Lucia Evans, actriţă aspirantă, a declarat că l-a întâlnit pe Weinstein la birourile Miramax, în 2004, şi că atunci el a silit-o să îi facă sex oral.

 Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow, printre victime

Cineastul în vârstă de 65 de ani neagă acuzaţiile care i se aduc. 

Gwyneth Paltrow, protagonista filmului care i-a adus producătorului un premiu Oscar („Shakespeare in love”), Angelina Jolie şi Rosanna Arquette susţin că au fost hărţuite de acesta.

Gwyneth Paltrow susţine că avea 22 de ani şi obţinuse rolul în filmul „Emma”, care avea să îi aducă celebritatea. Weinstein, producător al filmului, i-a cerut să se întâlnească, înainte de începere filmărilor, în apartamentul unui hotel din Beverly Hills. Întâlnirea a culminat cu Weinstein încercând să o convingă pe Paltrow să meargă în dormitor pentru un masaj.

„Eram un copil, eram împietrită”, a declarat actriţa care i-a respins avansurile şi i-a povestit întâmplarea lui Brad Pitt, cu care avea o relaţie la acel moment. 

După acest episod, producătorul i-a spus lui Paltrow să nu mai povestească nimănui despre avansurile sale. „M-am gândit că o să mă concedieze”, a mai afirmat Paltrow.

„Am avut o experienţă nefericită cu Harvey Weinstein în tinereţea mea şi, drept rezultat, am ales să nu mai lucrez niciodată cu el şi i-am avertizat şi pe alţii. Acest comportament faţă de femei, în orice domeniu, orice ţară este de neacceptat”, a transmis Angelina Jolie într-un e-mail, conform news.ro.

Fostul preşedinte al SUA Barack Obama şi soţia lui, Michelle, au transmis marţi un comunicat în care condamnă comportamentul lui Harvey Weinstein. Fata cea mai mare a celor doi a activat ca intern al The Weinstein Co., anul acesta, înainte de a începe facultatea la Universitatea Harvard.

„Michelle şi cu mine am fost dezgustaţi de informaţiile apărute recent despre Harvey Weinstein. Orice bărbat care înjoseşte şi umileşte femeile într-o aşa manieră trebuie să fie condamnat şi tras la răspundere, indiferent de averea şi statutul lui”, au transmis soţii Obama.

Malia Obama, fiica cea mai mare a celor doi, a activat ca intern al The Weinstein Co., anul acesta, înainte de a începe facultatea la Universitatea Harvard.

Soţia l-a părăsit pe Harvey Weinstein

Conform The Guardian, soţia lui Harvey Weinstein, Georgina Chapman, a anunţat, marţi, că se desparte de producător, pentru ”actele sale de neiertat”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro