Scandal uriaș cu favorita lui Chef Scărlătescu! A rămas gravidă cu gemeni și a fost părăsită! Informații și declarații EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Veste cumplită pentru Chef Scărlătescu! Favorita lui este gravidă și, mai mult, a fost părăsită de iubitul ei chiar după ce a aflat că a rămas însărcinată. Mai mult decât atât, veștile despre ea nu se opresc aici...

Veste-șoc în showbiz: Bad Angie este însărcinată! Mai mult decât atât, vestea șoc vine la pachet cu alte două, la fel de interesante: va avea gemeni și, din păcate, a fost părăsită de iubitul ei, Andrei, cel cu care a și rămas gravidă. “Știind de sarcina mea s-a combinat cu altcineva și nu face niciun fel de efort pentru mine sau pentru copiii pe care îi vom avea. Am tot încercat să mă împac cu el, dar mi-a spus că nu e interesat”, ne-a spus Bad Angie. Mai mult decât atât, ne-a explicat Bad Angie, bărbatul cu care a tot trecut prin certuri și împăcări care mai de care mai spectaculoase a fost cel care i-a cumpărat testele de sarcină. 
“El mi-a luat testele de sarcină, apoi ne-am certat, a devenit violent din nou. A avut tupeul să spună să îi dau copiii mamei lui... Oricum, chiar dacă nu îmi convine situația, vestea că sunt însărcinată m-a bucurat pe mine foarte mult. Iar când medicul din Alexandria, acolo unde mi-am făcut controlul de sarcină, mi-a spus că sarcina este gemelară, mi-am dat seama că acum am două mici minuni în mine. Sunt însărcinată în șase săptămâni”, ne-a mai spus ea.


Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”. Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală și are un băiat dintr-o relație anterioară.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro