Elena Hueanu, în lacrimi la televizor: "Vreau să mă ocup de fetiţă aici, în România!"

 
+2 click pentru
galerie

N-a reuşit să-şi strângă fetiţa în braţe de zile bune. Elena Hueanu a ajuns în pragul disperării din cauza fostului iubit care a susţinut, până acum, că o lasă să-şi vadă copilul. Se pare că lucrurile n-au stat deloc aşa. Cristi Coandă n-a lăsat-o pe Elena să se apropie de cea mică.

A zis că o lasă să-şi vadă copilul, dar brusc s-a răzgândit! În urma circului din faţa casei, Elena Hueanu nu a mai avut voie să-şi strângă fetiţa la piept! În tot acest timp Cristi Coandă declara că nu are nicio problemă ca mama micuţei să-i facă vizite. Paparazzi Spynews.ro, însă, au surprins imagini care pun sub semnul întrebării declaraţiile tânărului.

Elena Hueanu a intrat în direct prin telefon la "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a spus printre lacrimi că vrea doar să se ocupe de fetiţă.

"Aş vrea ca domnul Coandă să vină cu dovezi pentru tot ceea ce spune. În instanţa din România nu cer custodia exclusivă a fetiţei, nu cer nici domiciul în Germania, cer domiciuliu stabil în România, la mine în apartamentul meu, care e proprietatea mea. O mamă pentru copil o ia de la zero şi de 10 ori pentru copilul ei. Vreau doar să mi se dea fetiţa, ca să am grijă de ea. Am văzut-o la Protecţia Copilului. Eu vreau să mi se dea fetiţa, după programul de vizită pe care îl vrea el. Şi nu o să plec în Germania. Vreau să mă ocup de ea aici în România," a spus Elena Huenu, astăzi, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest