Scandalul dintre Flore şi Codin povestit pas cu pas de martori! Ea i-a atacat iubita, el a lovit-o cu inelul ca s-o calmeze!

Vânătaia proeminentă răsărită sub ochiul lui Flore Salalidis, blonda devenită celebră după ce s-a scufundat în jacuzzi-ul lui Irinel, a bulversat complet mondenitatea bucureşteană, mai ales că în scandal a fost vehiculat şi numele lui Codin Maticiuc. Şi ea şi el au dat declaraţii contradictorii, lăsând detaliile incidentului la discreţia martorilor.

În urmă cu câteva zile, paprazzii spynews.ro au surprins în imagini urmele unei lovituri pe care Flore o încasase la nivelul feţei. Deşi i s-au cerut detalii despre incidentul în care a căpătat vânătaia, blonda a refuzar să dea declaraţii lăsând să treneze zvonul conform căruia celebrul monden Codin Maticiuc ar fi pocnit-o. O zi mai târziu, când lucrurile luaseră deja amploare, cei doi au iesşit la rampă, lăsând senzaţia că au căzut cumva la pace. Doar că nu au reuşit să-şi alinieze mărturiile făcute presei. În cadrum emisiunii „Acces direct”, de la Antena 1, Flore a susţinut că ea şi Codin sunt buni prieteni, motiv pentru care, în seara cu pricina, au stat la aceeaşi masă, în restaurantul din Herăstrău în care s-a consumat... fapta. La rândul lui, Maticiuc a declarat pentru spynews.ro că nu are nicio legătură cu incidentul sau cu Flore şi că, singura lui vină este că se afla în acel local, nicidecum la aceeaşi masă cu ea.

În aceste condiţii, adevărul rămâne... în aer, iar singurii care pot lămuri situaţia sunt, evident, ca în orice caz complicat, martorii. Şi cum un astfel de episod este cireaşa de pe tortul bârfei mondene, evident, cei care s-au aflat acolo în seara incidentului au umplut oraşul de poveşti şi detalii absolut savuroase.

Potrivit acestora, lucrurile s-ar fi petrecut în felul următor...

Cică, aprinsă de cele câteva pahare date peste cap, Flore ar fi început să se dea în stambă, asta în timp ce Codin şi gaşca lui de prieteni şi-ar fi văzut liniştiţi de ale lor, la o masă mai îndepărtată. Ca să fie sigură că nu a mai rămas nimeni care să n-o fi remarcat, blonda ar fi început să se unduie lasciv pe pianul din local şi, la un moment dat, i-ar fi smuls microfonul solistei care presta acolo, pentru a cânta ea. Se pare că între cele două a fost un clinci, care, probabil, a întărâtat-o şi mai tare pe Flore. Mai departe, lucrurile sunt destul de neclare, însă, devin din nou limpezi chiar la momentul altercaţie... 

Ce i s-o fi părut, ce i-o fi venit, ce nu i-o fi convenit, se povesteşte că, la un moment dat, blonda petrecăreaţă ar fi mers ţintă la masa lui Codin şi s-ar fi înfipt în părul partenerei lui din acea seară, spre stupoarea celor aflaţi la masă. Evident, niciunul dintre ei nu ar fi rămas impasibil la un astfel de comportament şi atunci s-ar fi iscat un adevărat duel de injurături ca la uşa cortului. S-au menţionat mame, trecuţi în nefiinţă şi au fost enumerate toate denumirile ştiute şi neştiute ale organelor genitale femeieşti şi bărbăteşti. 

Apogeul a fost atins în momentul în care Flore ar fi început să-l lovească pe Codin, dând palme în stânga şi în dreapta fără să se uite ce nimereşte. Martori ai incidentului susţin că, nereuşind să o potolească, acesta ar fi încercat să-i dea o palmă, ca să o calmeze. În nebunia iscată, Codin ar fi pocnit-o peste faţă, lovind-o cu inelul voluminos pe care îl purta pe deget (şi de care nu se desparte de ani de zile), detaliu care ar putea explica destul de plauzibil vânătaia înflorită sub ochiul lui Flore, care a generat atâtea speculaţii şi controverse.

S.I.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro