Scandalul în familia Ilenei Ciuculete ia amploare?! Cornel Galeș a dezvăluit ce s-a ales de averea artistei

+2 click pentru
galerie

Ileana Ciuculete © Sursa foto: Facebook

Lucrurile în familia Ilenei Ciuculete nu par ar fi în ordine, mai ales în cazul celor doi băieți ai regretatei interprete de muzică populară, care nu ar fi mulțumiți de ceea ce au primit după moartea mamei lor. 

Cornel Galeș nu mai poate nici acum de durere, dar se pare că Mugurel și Cristi Sfetcu se plâng că nu au primit averea la care visau ei, de fapt. 

Cornel Galeș ar susține că Ileana Ciuculete ar fi vândut tot aurul pe care îl avea în urmă cu 2 ani când ar fi avut niște probleme financiare. De asemenea, se spune că mama regretatei interprete de muzică populară ar fi avut niște probleme, iar aceasta ar fi ajutat-o. Pe lângă toate acestea, casa Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș ar fi fost pusă la vânzare de acum 5 ani.

La trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș nu-și revine

Durerea este încă mare pentru Cornel Galeș, dar și pentru apropiații artistei. Nimeni nu-și poate reveni din coșmarul morții îndrăgitei interprete de muzică populară. 

”Odorul meu drag te-ai născut pentru microfon. Unde ai fugit așa de repede?”, a scris recent Cornel Galeș pe una dintre rețelele de socializare.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeşte Ervin Ştefan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro