Scene deocheate cu "Prințul" Cristea în mașină. Alcool si sex cu noua iubită

+6 click pentru
galerie

Adrian Cristea ar fi pus mâna pe o blondină foarte cunoscută în showbiz "grație" faptelor sale, deloc cuminţi. E vorba chiar de Yannina Oltean, tânăra care în anul 2014 i-a propus favoruri sexuale unui poliţist ca să scape basma curată, după ce a condus sub influenţa alcoolului, a lovit două autoturisme, apoi a fugit de poliţie.

Relaţia dintre Adrian Cristea şi fotomodelul Yannina Oltean ar fi început în urmă cu două luni. Conform surselor www.spynews.ro, cei doi ar fi petrecut împreună Revelionul, iar blonda l-ar fi băgat deja în belele pe prințisor. Cunoscută în lumea bună a Clujului drept o mare petrecăreaţă şi iubitoare a băuturilor, dar nu ne referim la cele răcoritoare, Yannina Oltean, fostă sportivă și ea, ar fi tare pasională și, când se aprinde pasiunea, iese din ea... fiara. 

Conform surselor www.spynews.ro, Adrian Cristea ar fi rămas fără permis chiar în noaptea de Revelion, atunci când ar fi fost prins de poliţie în timp ce întreţinea relaţii intime cu Yannina Oltean. Potrivit surselor noastre bine informate, cei doi ar fi consumat împreună alcool întreaga noapte și, conduși de hormoni, nu ar mai avut răbdare să ajungă în cameră, mulţumindu-se cu spațiul îngust din... autoturism. Partida le-ar fi fost însă întreruptă de polițiști care l-au lăsat pe Adrian Cristea fără permis. Acum, "Prințul"  ar face naveta de la Bucureşti la Cluj pentru a-şi putea vedea iubita, în ciuda tuturor problemelor financiare cu care s-a confruntat până acum. Oare e Yannina blonda care îl va face să-și vindece rănile lăsate de despărțirea de Bianca Drăguşanu, pe care, se pare, nu ar fi uitat-o nici după 7 ani? (Vezi aici ce gesturi disperate face Adrian Cristea)

Yannina Oltean a intrat în atenţia tuturor în 2014, atunci când a fost pusă într-o situaţie de toată jena. După ce a petrecut într-un bar din centrul Clujului, Yannina Oltean s-a urcat în bolidul personal şi a demarat în trombă pe contrasens. Poliţia i-a luat urma, iar tânăra a  intrat cu bolidul în două maşini parcate, dar nu s-a oprit şi şi-a continuat cursa, în viteză. Cu poliţia pe urme, ea a intrat direct într-un taxi care circula regulamentar. Şoferul şi cei trei pasageri ai taximetrului au ajuns la spital. Presa localală a relatat la momentul respectiv că poliţiştii au urcat-o cu greu în maşina instituţiei, moment în care tânăra i-a propus favoruri sexuale unui poliţist ca să scape basma curată. Potrivit procurorilor, în acea noapte Yanina se afla nu doar sub influenţa alcoolului, ci şi sub influenţa substanțele interzise.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro