Scene şocante în Prahova! O femeie a fost găsită fără suflare, iar fiica ei şi-a pus capăt zilelor, înainte ca pompierii să ajungă la ea

Scene şocante în Prahova! O femeie a fost găsită fără suflare, iar fiica ei şi-a pus capăt zilelor, înainte ca pompierii să ajungă la solicitare © Pexels

Scene şocante întâmplate, astăzi, într-un apartament din Ploieşti. Pompierii au fost sesizaţi de vecini, cu privire la emanaţia un miros puternic, insuportabil ce provinea dintr-un apartament în care stăteau o fiică, cu mama sa. Odată ajunşi la faţa locului, pompierii au avut parte de un peisaj îngrozitor.

Conform informaţiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, pompierii au fost chemaţi să rezolve problema unui miros înţepător, greu, provenit dintr-un apartament din zona Timken, Ploieşti. Până să ajungă la uşa apartamentului cu pricina, de la etajul 8, o femeie în vârstă de 61 de ani s-a aruncat pe fereastră. La faţa locului, pompierii au găsit cadavrul mamei sale, de 88 de ani, care părea că se află în acea stare de multe zile.

Din spusele vecinilor, femeia de 61 de ani, fiica, avea probleme psihice serioase, deci nu se poate exclude varianta ca femeia să-şi fi omorât mama, însă poliţia este cea care va decide ce s-a întâmplat cu cele două femei.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro