Scene tulburătoare la uşa de la morgă. Ce a făcut Anamaria Prodan, toată noaptea, după ce mama ei, Ionela Prodan, a murit

+4 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit © Hepta

Ionela Prodan s-a stins din cauza unei afecţiuni grave, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a plecat de lângă trupul neînsufleţit al mamei doar ca să se schimbe, conform apropiaţilor familiei care au făcut dezvăluiri exclusive pentru spynews.ro. 

Vestea morţii Ionelei Prodan a îndurerat întreaga familie a îndrăgitei cântăreţe de muzică populară. Anamaria Prodan trăieşte o adevărată dramă, mai ales că mama sa a murit ţinând-o de mână şi uitându-se la ea. 

Citeşte şi: Ce face Anamaria Prodan în timp ce trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan este pregătit pentru a fi dus la capelă

Conform surselor unor apropiaţi ai familiei care au făcut dezvăluiri exclusive pentru spynews.ro, Anamaria Prodan a plecat de lângă mama sa doar ca să se schimbe şi apoi s-a întors la morgă. La ora şase dimineaţa au fost întocmite actele necesare în cazul unui deces. 

Citeşte şi: Ce spunea Ionela Prodan despre dragoste: "Eu nu am cunoscut iubirea"

Citeşte şi: Detalii şocante! Ionela Prodan nu ştia că este bolnavă! De ce Anamaria i-a ascuns totul

Ionela Prodan a murit în data de 16 aprilie, luni. În plus, aceasta ar fi avut pierderi de memorie în anumite perioade. Anamaria Prodan, ca o fiică iubitoare, a încurajat-o în permanenţă pe Ionela Prodan, spunându-i că se va face bine. Din păcate însă, vestea morţii îndrăgitei cântăreţe de muzică populară a îndurerat întreaga familie a artistei. Trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan va fi depus astăzi la cimitirul Bellu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro