Schema INCREDIBILĂ prin care Borcea revine la Dinamo București! Am aflat detaliile unei afaceri de milioane de dolari

+3 click pentru
galerie

Așa cum Spynews.ro a anunțat, în exclusivitate, în aceste momente, clubul Dinamo București este ținta familiei Borcea. Nu prin Cristi Borcea, ci prin fiul acestuia, Patrick, cel care va obține, imediat cum afacerea se va parafa, postul de președinte al clubului de fotbal al ”câinilor roșii”.

Astfel, spun surse extrem de apropiate de familia fostului acționar dinamovist, Cristi Borcea nu va fi el cel care va deține părți din clubul Dinamo. Dar, totuși, familia lui va fi cea implicată. Mai exact, se pare că fiul lui, crescut în cel mai pur spirit dinamovist a reușit să îl convingă pe omul de afaceri că este cazul să se implice. Așa că, pare-se, Patrick va fi cel care va aduce suma necesară pentru ca Dinamo București să revină în sânul familiei Borcea
Iar manevra prin care se va face această afacere, clubul fiind dorit de mulți alți investitori, pare să fie una extrem de simplă. Mai exact, se pare că actualul patron al ”câinilor roșii” are o datorie de mai multe milioane de euro către Nicolae Badea. Iar acum, clubul, spun sursele noastre, valorează chiar mai puțin decât datoria pe care ar avea-o patronul, mai ales că Dinamo a ajuns în play-out (adică luptă să evite retrogradarea). Așa că, spun sursele noastre, lucrurile par a fi stabilite. Pentru a scăpa de datorii, patronul clubului îl va ceda lui Nicolae Badea care, de altfel, nu prea mai vrea să se implice ”la vedere” în fotbal. Așa că, el va ceda, contra unei sume de bani rezonabile, plătibilă de-a lungul mai multor ani, întreg pachetul de acțiuni către Patrick Borcea, acesta urmând să devină și patronul echipei al cărei președinte va fi.
Vrea să vândă apartamentul din Miami pentru Dinamo
De altfel, Patrick este cel care a găsit soluția perfectă pentru ca banii să nu fie o problemă. Astfel, pare-se, el a fost la Miami, de curând, a văzut apartamentul în care tatăl său a locuit alături de Alina Vidican, cea de-a doua lui soție, iar apoi, mulțumit de ceea ce a văzut, a decis scăderea prețului apartamentului la o sumă care să îl facă ușor de vândut și, totodată, să acopere investiția pe care ar trebui să o facă la Dinamo.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri din lumea întreagă te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro