Se confirmă relaţia lui Codin Maticiuc cu Roxana Vancea? Ce poze a publicat focoasa brunetă

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea © Instagram

Zilele trecute Codin Maticiuc a făcut public un filmuleţ care a ridicat multe semne de întrebare. Are o nouă relaţie cu Roxana Vancea?

Codin Maticiuc şi Roxana Vancea sunt împreună pe meleagurile însorite din Miami. Aceştia au fost surprinşi împreună în timp ce Codin Maticiuc îşi făcea antrenamentele, iar Roxana Vancea îl supraveghea atent. Şi nu oricum... ci îmbrăcată extrem de sumar. Roxana Vancea şi-a etalat trupul perfect lucrat la sală într-un costum de baie închis la culoare, în timp ce Codin Maticiuc, îi era la picioare, la propriu, şi făcea flotări.

Dacă Codin Maticiuc a ales să confirme faptul că sunt împreună la Miami şi frumoasa brunetă a împărtăşit cu fanii câteva poze din Miami.

Apare singură în fotografiile extrem de provocatoare, dar cine se află în spatele camerei?!

 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Roxana Vancea este îmbrăcată într-un costum de baie foarte decoltat şi sexy şi îşi expune trupul de zeiţă pe un iaht, în largul mării. Vedeta încinge imaginaţia oricărui bărbat, adoptând poziţii extrem de fierbinţi.

Şi Codin Maticiuc are un filmuleţ pe un iaht, în care apare singur filmat de o altă persoană. Codin Maticiuc şi Roxana Vancea par să fi fost în doi pe iaht, iar craiul de Dorobanţi pare să fi fost cel care a surprins-o pe aceasta în ipostazele hot.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro