Se dau "regi" pe scenă şi vor să fie iubiţi, dar la scandaluri nu-i întrece nimeni! Detalii neştiute din culisele folclorului românesc

N-au fost puşi pe triluri duioase sau pe refrene lacrimogene, ci mai degrabă pe replici tăioase, cu vorbe grele, din popor. Temperamentul balcanic a dat în clocot şi toată lumea s-a certat cu toată lumea. Nu, nu vorbim despre vedetele mondene, ci despre artiştii de muzică populară care şi-au spălat de multe ori rufele murdare în public.

Prima pe lista noastră lungă este Angelica Stoican care a ajuns în scandal cu Mâţu Stoian. Potrivit Revistei Vip, mărul discordiei a fost faptul că interpretul şi-ar fi însuşit câteva piese de-ale ei, fără să-i ceară voie. Pusă pe harţă, cântăreaţa i-a reproşat că l-ar fi ajutat pe cântăreţ la începutul carierei, când acesta bătea la uşa Marioarei Murărescu.

Ceea ce a enervat-o şi mai tare a fost faptul că Petrică Mâţu Stoian s-ar fi lăudat peste tot că este ginerele ei. Pentru a afla continuarea listei, citeşte continuarea aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Elena Merişoreanu a cântat la NUNTA fiicei sale! Imagini EXCLUSIVE de la fericitul eveniment

VIDEO / Elena Merişoreanu se pregăteşte să fie soacră mică! Ce cadou de nuntă îi va da fetei sale?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro