Se iubesc de mama focului şi nu le este ruşine să o arate! În ce ipostază tandră s-au fotografiat doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"

Sursa foto: arhiva

Doi dintre concurenţii sezonului patru de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt pe zi ce trece din ce în ce mai fericiţi.

Flavius şi Raluca, căci despre ei vorbim, nu ratează nici o ocazie să se fotografieze în cele mai tandre ipostaze. Cei doi pare că nu se pot dezlipi unul de celălalt nici măcar o secundă.

De curând, îndrăgostiţii au postat o fotografie care i-a entuziasmat pe susţinătorii şi fanii lor. "Sunteţi frumoşi, mă bucur foarte mult că sunteţi încă împreună şi vă doresc fericire şi copii frumoşi", a scris o admiratoare.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

În copilărie - o "fetiţă" drăgălaşă, acum - bărbat gata de însurătoare! Pariu că nu ghiciţi cine e tânărul din imagine?

La un an de la despărțirea de George, Lorena de la ”Mireasă pentru fiul meu” iubește din nou. Nimeni nu se gândea că poate fi chiar EL

Primele imagini cu fetiţa lui Viorel de la "Mireasă pentru fiul meu". Cu cine crezi că seamănă?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro