Se iubesc la fel de mult ca în prima zi! Cum au sărbătorit Connect-R şi Misha un an de la căsătorie: "La mulţi ani, iubita mea!"

Connect-R are timp pentru toate! Deşi programul său profesional este unul încărcat, familia primează, iar cântăreţul a sărbătorit un an de când s-a căsătorit cu Misha.

Connect-R şi Misha formează un cuplu solid şi sunt cei mai fericiţi de când o au pe fiica lor. Ieri, cei doi au împlinit un an de la căsătorie şi au sărbătorit asta printr-o escapadă la Paris. În imaginea de mai jos, îi puteţi vedea pe Connect-R şi Misha cum ciocnesc un pahar de şampanie.

"Astăzi am sărbătorit 1 an de când ne-am unit sufletele în faţa lui Dumnezeu! La mulţi ani, iubita mea!", a scris Connect-R la descrierea imaginilor de pe Facebook.

Misha şi Connect-R trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Cei doi au ales să-şi unească destinele printr-o nuntă extrem de elegantă şi frumoasă. Le-au fost naşi Pepe şi Raluca. Misha şi Connect-r au împreună o fetiţă pe nume Maya.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Connect-R şi-a scos fetele în oraş, de Sfânta Maria Mică. Locaţia aleasă spune multe despre el

Connect-r nu a uitat de unde a plecat! Imagini INCREDIBILE cu artistul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro