Se iubeşte Dj Harra cu Dorel din "Las Fierbinţi"? Artista a dat cărţile pe faţă

În ultima perioadă, au apărut prin presă zvonuri despre faptul că Dj Harra s-au fi cuplat cu Dorel din "Las Fierbinţi". Vedeta a spus astăzi adevărul despre acest subiect în cadrul unei emisiuni TV.

Dj Harra susţine că este încă singură şi nu se iubeşte cu Dorel, pe numele lui adevărat Mihai Rait Dragomir. Se pare că cei doi sunt doar prieteni, iar Dj Harra abia aşteaptă să înceapă o relaţie nouă.

"Dj Harra nu e nici dată, nici luată, e pe role. Sunt liberă ca pasărea cerului. Îmi doresc o relaţie, dar nu e în momentul ăsta. Nu ne-a prins nimeni. Ne cunoaştem suntem prieteni, dar nimic mai mult. Nu a încercat nimeni nimic. Mie îmi place viaţa în doi", a declarat Dj Harra, luni, într-o emisiune TV:

Dana Neacşu, pe numele ei real, şi-a făcut debutul în carieră mixând topless în cluburile din Capitală. Strategia ei a avut succes şi a fost bine primită de public. Ulterior, ea a avut şi un pictorial nud în revistele pentru bărbaţi, iar acest lucru i-a adus şi mai multă notorietate.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Dj Harra a vorbit cu sinceritate despre iubire! A spus adevărul despre relaţia cu un actor cunoscut

Dj Harra a făcut spectacol printre nămeţi! A curăţat maşina de zăpadă fără lopată şi fără mătură! Vei râde cu lacrimi când vei vedea cum s-a descurcat

Mentalistul care a cucerit Vegas-ul i-a şocat pe invitaţii lui Mihai Morar! Demonstraţiile lui te vor lăsa fără cuvinte


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro