VIDEO / Se jura că nu şi-a înşelat soţia, dar în pauza publicitară şi-a sunat amanta! Edy Mexicanu': "Dacă mă iubeşti, nu spune nimic!"

Paparazii l-au surprins pe Edy Mexicanu' în timp ce îşi înşela soţia cu o blondă misterioasă. Când a fost pus faţă-n faţă cu imaginile compromiţătoare, interpretul a negat totul, dar în pauza publicitară a fost surprins în timp ce vorbea cu amanta la telefon.

După ce infidelitatea lui Marian Mexicanu' a uimit o ţară întreagă, se pare că aşchia nu sare departe de trunchi. Edy a fost surprins de paparazzi în timp ce îşi înşela soţia însărcinată cu o blondă misterioasă. Interpretul a spus că relaţia cu ea s-a desfăşurat când era despărţit de soţia lui, Alina, dar convorbirea lui telefonică spune cu totul altceva.


"Ce faci puiul meu? Nu mai ştiu cum să scot cămaşa! Au arătat imaginile cu noi şi te rog să nu apari la televizor. Dacă ţii la mine şi mă iubeşti, nu spune nimic. Nu-mi provoca o despărţire în casă", i-a spus Edy Mexicanu' amantei sale, în cadrul emisiunii "Un show păcătos" de la Antena 1.

Chiar dacă a fost înşelată de Marian Mexicanu de nenumărate ori, Paula Lincan i-a luat apărarea fiului ei. "E urât ce s-a întâmplat. Nu sunt de acord cu Edy, dar cred că imaginile sunt din iarnă. Trebuie să-l înţelegem şi pe el. Să nu dramatizam. Asta e, s-a întâmplat. Ferească Dumnezeu de mai rău! Se mai întâmplă escapade, e tânăr", a declarat cântăreaţa.


"Eu am fost iubita lui Edy, nu amanta. Din decembrie am fost împreună. Eu nici nu ştiam de existenţa acestei fete că dacă ştiam nu mă complicam. Nu ştiam că e Edy Mexicanu'. Aseară am aflat. Eram plină de nervi că mă face de râs. Nu pot să mă mândresc cu aşa ceva"
, a spus amanta.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Tatăl soţiei lui Edy Mexicanu' a făcut un atac de panică când a aflat că fiica lui a fost înşelată: "M-a luat salvarea când am auzit!"

VIDEO / Reacţia lui Edy Mexicanu' după ce a văzut imaginile în care îşi înşela soţia: "Bine că nu am dus-o pe câmp!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro