Se MĂRITĂ! O româncă celebră în toată lumea a spus marele ”DA”! Informații EXCLUSIVE

Este una dintre cele mai cunoscute starlerte de origine română din lume, prestațiile ei în filmele dedicate adulților fiind devenite legendare. Și, după un mariaj eșuat, vedeta producțiilor interzise copiilor a luat decizia să mai încerce o dată...

Sandra Romain, căci despre ea este vorba, a divorţat de Sorin Popescu acum câțiva ani și de atunci şi s-a mutat alături de iubitul ei, Mircea, în casa de la Vermeş pe care o deţine şi pe care a păstrat-o după despărţirea de soţul ei. Acum, după ani în care cei doi au conviețuit împreună se pare că cei doi au decis să treacă la nivelul următor al relației.
Așa că, Mircea, după ce a stat și a cumpănit bine a decis că ester cazul să o ceară în căsătorie pe diva filmelor XXX, iar ea, spun sursele noastre, a acceptat cu mare bucurie propunerea făcută, urmând ca, la începutul acestei veri, cei doi să își facă jurămintele. Și, pentru a o convinge că este extrem de serios în ceea ce privește căsătoria cu ea, Mircea pare să fi renunțat la ortodoxie pentru a se boteza în religia a cărei susținător fervent este chiar viitoarea lui soție, cei doi urmând să meargă împreună și în fața predicatorului pentru a-și spune jurămintele.
Cu peste 3.000 de filme la activ, Maria Popescu a făcut avere serioasă din meseria de actriță pentru filme cu conținut sexual explicit. De altfel, a a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe de acest gen din Statele Unite, câștigându-și porecla de ”regină a sexului anal” după ce a câștigat cinci premii Adult Video News (AVN), echivalentul Oscarurilor pentru industria erotică.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro