Se naşte o idilă? Cătălin Botezatu și Anda Adam, în ipostaze incendiare

Designerul Cătălin Botezatu și cântăreaţa Anda Adam au realizat un pictorial fierbinte pentru  cel mai nou număr al revistei Tabu. Cei doi au pozat in ipostaze hot,întărind astfel speculaţiile apărute în presă privind o presupusă relație amoroasă între ei. Dacă există sau nu mai mult decât o relaţie de prietenie între cei doi, aflăm chiar din gura lor.

“Ne simţim bine împreună oridecâte ori de întâlnim. Suntem la stadiul de a ne trăi viaţa cât mai intens cu putinţă. Nu ţin să pun etichetă relaţiei noastre pentru că nu mi-a plăcut niciodată să-mi încorsetez trăirile şi sentimentele sub umbrela unor cuvinte. Suntem doi oameni maturi şi responsabili pe care însă nu-i interesează normele sociale şi gura lumii”, a declarat Anda Adam.

Artista mărturisește că nu s-a simțit incomod atunci când a renunțat la haine în fața designerului pentru a poza seminud alături de acesta.
“Mai mult m-am simţit stingherită de prezenţa echipei care a realizat şedinţa foto. Cătălin îmi inspiră încredere, căldură, înţelegere. Este un bărbat şarmant care stie cum să facă o femeie să renunţe complet la inhibiţii”, a declarat artista.

La rândul lui, Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței, pe care o cataloghează drept “femeia-accident”.
„Anda este în acest pictorial aşa cum o ştiam: foarte senzuală, feminină, nu face deloc eforturi să îşi pună în evidenţă formele voluptoase. Anda nu este manechin, însă este genul de femeie cu forme care, datorită voluptăţii şi a trăsăturilor frumoase, întoarce toate privirile spre ea atunci când îşi face apariţia. Este, aşa cum îmi place să o denumesc, “femeia-accident”, după care întorci capul riscându-ţi viaţa. Este acelaşi lucru pe care l-a demonstrat şi la întâlnirea cu Roberto Cavalli. Anda a fost singura femeie la care Cavalli a mers direct să facă cunoştinţă. I-a deschis un nasture la sacou şi la rochie după care a făcut celebra deja fotografie”, a mărturisit designerul.
Întrebați ce părere au despre faptul că foștii lor parteneri, Bianca Drăgușanu și Victor Slav, formează în prezent un cuplu, Cătălin și Anda se declară raționali și spun că nimeni nu ar trebui să judece deciziile nimănui, nici măcar faptul că ei înșiși au ajuns atât de apropiați în ultima perioadă.


„Este la latitudinea fiecăruia să înţeleagă ce vrea să înţeleagă. Eu îmi trăiesc viaţa aşa cum vreau şi sunt sigură că aşa procedează şi Cătălin şi orice om raţional. Ce a fost în trecut ţine de trecut. Suntem datori să ne construim singuri prezentul şi viitorul. Bine sau rău, sunt deciziile noastre şi nimeni nu ar trebui să ne judece”, a declarat Anda Adam.


„O cunosc pe Anda înainte de a exista Bianca pe piaţă. Anda este o cântăreaţă celebra şi niciunul dintre noi nu are intenţia de a da cu tifla cuiva. Fiecare are viaţa lui şi merge mai departe pe propriul drum. Ne învârtim într-un cerc retrâns, aşa e lumea showbiz-ului unde rareori intră personaje noi şi tocmai de aceea asocierile sunt uşor interpretate”, a adăugat Cătălin.


Întrebat ce anume apreciază cel mai mult la Anda, Cătălin Botezatu a declarat: “Îmi place artista din ea, îmi place cum arată. Mulţi cred că sunt atras numai de modele, fiind înconjurat de fete înalte tot timpul, însă cele mai mari iubiri ale vieţii mele au fost femei minione. Îmi place nonşalanţa pe care o emană în public, popularitatea ei, comportamentul modest faţă de oameni şi posiila amantă din ea. Îmi place şi că atunci când este ţinta unor bârfe gratuite le tratează cu un zâmbet în colţul gurii, dovedind că este o femeie puternică”.
La rândul ei, Anda Adam îl descrie pe celebrul designer drept un bărbat misterios și plin de farmec. „Este greu de descifrat, incitant de misterios şi de aici tot farmecul lui. Nu fac o comparaţie între el şi alţi bărbaţi. Fiecare om este diferit. În general imi aduc aminte doar de momentele frumoase din trecut.  Fiecare a fost încântător în felul lui”, a mărturisit artista.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro