Se pune de-o nuntă! Informații EXCLUSIVE despre viața unei artiste celebre care e la un pas să renunțe la România

+5 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și, cu siguranță, mai toți craii de Dorobanți și-ar dori o aventură cu ea. Cu toate acestea, de ceva vreme încoace, ea mai are ochi doar pentru un turc, la fel de cunoscut ca și ea, și alături de care pune la cale, acum, nunta anului.

Otilia ”Bilionera, frumoasa artistă care a cunoscut succesul cu una dintre cele maidifuzate melodii din partea asta a Europei, pare să fie mai îndrăgostită ca niciodată. iar norocul,. un artist turc care a cunoscut succesul cam în același timp, apre dispus să renunțe la tot ce înseamnă viață de burlac pentru a-și asigura dragostea româncei noastre.
Așa că, de ceva vreme, între cei doi se discută aproape un singur lucru: detaliile nunții care va avea loc, spun sursele noastre, în vara anului viitor și la care, așa cum e normal, este așteptată toată crema showbiz-ului românesc și cel turc.
De altfel, Otilia se pregătește la modul cel mai serios să devină turcoaică cu acte în regulă, cu atât mai mult cu cât se apropie momentul căsătoriei cu Sinan. Astfel, pe lângă cursurile de limba turcă, artista trage tare să învețe si alte materii, precum istoria, Constituția și alte asemenea lucruri, toate necesare pentru a-și obține cetățenia turcă. Asta pe lângă faptul că vrea să renunțe de dragul iubitului ei și la religia ortodoxă.
Are o pasiune nestăpânită pentru turci
Otilia Bilionera a trăit, cu ceva vreme în urmă, la intensitate maximă, emoțiile unei cereri în căsătorie, ea și Sinan Ackil formând, probabil, cel mai iubit cuplu din Turcia. De altfel, Otilia pare să se îndrăgostească doar de turci, ultimele trei relații ale acesteia fiind cu bărbați din acea țară. Iar înainte de Sinan s-a iubit cu Angel, un multimilionar din Istanbul, bărbat care ar fi făcut orice pentru artista de la noi, dar care a fost părăsit pentru că devenise prea posesiv. Sinan Akcil este unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes fantastic la el în țară. Cântărețul de 36 de ani a dat lovitura după ce, în 2009, s-a clasat al patrulea la Eurovision. El a ajuns în presa tabloidă după ce s-a iubit cu Alexandra Rodrigues, fosta iubită a lui Justin Bieber.
Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din tară, dar si din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro