Secrete de vedete! Cum reuşeşte Diana Munteanu să arate aşa la 36 de ani

foto: facebook

Secrete de vedete! Diana Munteanu mizează pe frumuseţea naturală, având de partea ei un aliat de nădejde: timpul care pare să fie îndurător cu aceasta. Prezentatoarea emisiunii "Ham Talent" reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari.

Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase prezenţe din peisajul media autohton. Aceasta pare că a reuşit să păcălească timpul, menţinându-se într-o formă de invidiat. Secretul pare să fie un stil de viaţă sănătos, cu somn şi dietă echilibrată.

Vedeta îşi învaţă acelaşi lucru şi băieţelul de 8 ani, care pare să fi moştenit pasiunea pentru sport de la tatăl lui.

"Prefer să mănânc sănătos, să dorm, să nu consum în exces mâncare. David mănâncă tot ce înseamnă mâncare gătită cu sos. El mănâncă tot ce e gătit în casă. Nu-i plac prăjiturile de cofetărie, pentru că s-a obijnuit cu plăcintele mele. Este o fire sportivă. Cred că-l moşteneşte şi pe tatăl lui. Face şi la şcoală sport, merge şi la fotbal", a declarat Diana Munteanu la "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Diana Munteanu a divorţat de Claudiu Niculescu, anul trecut, după 7 ani de căsnicie. Cei doi au un copil. În prezent, vedeta este implicată în proiecte de televiziune.

Citeşte şi:

A văzut moartea cu ochii! Diana Munteanu, la un pas de înec la "Splash! Vedete la apă": "M-am speriat foarte tare! "

Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe, în juriul emisiunii „Ham talent”! Pepe: "Dragostea animalelor este maximă și necondiționată!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro