Secretul cumnatului Biancăi Drăguşanu! De ce sunt moarte femeile după el

De ceva vreme, Bianca Drăguşanu trăieşte o poveste de dragoste alături de Tristan Tate, iar din preajma celor doi amorezi este nelipsit fratele excentricului milionar. În timp ce ruda sa a reuşit să o cucerească pe celebra divă din showbiz-ul românesc, Cobra nu se lasă nici el mai prejos.

Deşi îi place să se fălească cu viaţa de adevărat prinţişor pe care o duce, fratele lui Tristan se fereşte să spună anumite lucruri personale. De exemplu, acesta ţine la secret un amănunt de-a dreptul incendiar, care ar putea genera o adevărată isterie pe meleagurile patriei noastre.

Gurile rele spun că tânărul Cobra deţine un palmares impresionant la capitolul femei la care a „marcat”. Dar cum a reuşit el acest lucru? Pe lângă bani, cumnatul Biancăi Drăguşanu, @cobratate, a mai avut nevoie de ceva, nu-i aşa?

Ei bine, femeile care au trecut prin viaţa Cobrei spun că acesta deţine o comoară! Şi nu oriunde! În pantalonii fratelui lui Tristan, zic divele, se găseşte „un adevărat monstru”.

„Cobra e bărbatul ideal! Are bani, e cunoscut şi e super-dotat. Norocul va da peste cea care îi va fi soţie”, ne-a mărturisit una dintre fostele celui pe care Bianca Drăguşanu îl consideră, deja, cumnat.

Aşadar, fetelor, să înceapă vânătoarea! Atenţie! Tot frumuseţile care au trecut prin patul Cobrei susţin că tânărul nu este uşor de mulţumit.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / E gata de o seară romantică! Indiciile care o dau pe gol pe celebra mondenă, Mirela Zeţa 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Anamaria Prodan a comis-o! Sexy-impresara şi-a pus viaţa în pericol, în buricul Bucureştilor!

Dacă nu ştiaţi cine sunt Tristan şi Cobra Tate, vă spunem noi! Tatăl celor doi este american get, beget, campion la şah, iar mama lor este o englezoaică foarte hotărâtă. Tristan Tate, iubitul Biancăi Drăguşanu, este campion la kickboxing, având două centuri. Acum el este comentator la Galele RXF.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro