Secretul din trecutul lui Marius Elisei! Ar fi făcut orice ca să devină celebru

+2 click pentru
galerie

După ce lumea showbiz-ului autohton a fost şocată de anunţul începutului de an, Oana Roman şi Marius Elisei fiind pe cale să se despartă, amănunte picante din trecutul soţului fiicei lui Petre Roman au ieşit la iveală. Marius Elisei a făcut tot ce-i posibil să ajungă în luminea reflectoarelor. 

După ce soţul vedei a făcut anuntul „Într-un final, aşteptarea a luat sfârşit! Drumurile noastre sunt diferite!”, lumea mondenă a explodat la propriu, iar subiectul a fost pe buzele tuturor. Spynews.ro a aflat un amănunt important din trecutul soţului Oanei Roman. 
Mariu Elisei a făcut tot ce-i posibil să ajungă în lumina reflectoarelor din showbiz-ul mioritic. Mai exact, cu ceva timp în urmă soţul vedetei s-a rugat de D.J Harra pentru a-l lua ca şi dansator  în trupa. Se pare că tânarul a dorit cu orice preţ să ajungă în atenţia presei. Şi mariajul cu fiica fostului premier Petre Roman i-a adus bărbatului notorietatea mult dorită. 
„Căutam un dansator înalt şi am făcut un casting. A venit şi Marius, este foarte talentat, l-aş fi ţinut ca să fiu sinceră. Dar nu avea timpul necesar, noi făceam repetiţii de dimineaţa până seara, iar el avea alte obligaţii. Nu am socializat prea mult, era mai retras, dar voia să devină celebru şi dovedea asta şi prin dans”, ne-a spus DJ Harra.
Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro