VIDEO /Secretul hainelor negre pe care le poartă Beatrice Rancea. Ce părere are soțul său despre asta

Beatrice Rancea / foto: captură video

De ani de zile, Beatrice Rancea este văzută tot timpul numai în haine negre și cu bijuterii masive, de care nu se desparte la niciun eveniment.

Invitată la ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, jurata de la ”Ham Talent” a povestit ce a determinat-o să poarte numai haine negre de la începutul anilor 90 și de unde își procură bijuteriile.

Nu port aur, în afară de verighetă și merg mereu la anticariate și în locuri unde găsesc locuri vechi. Cerceii mi i-am pus special pentru că i-am purtat la nuntă. Este o firmă care nu mai lucrează în România. Restul de bijuterii le iau din Turcia. În general mă tentează lucrurile care sunt unicat. Pasiunea cu bijuteriile a venit după ce m-am lăsat la dans. Aveam doar cercerii ce se cereau la spectatolul respectiv. Din 1990 nu am mai purtat culori, garderoba mea a ajuns neagră, port bijuterii cât mai mari, deși soțului meu nu îi plac. Când jucam, aveam parfumuri pentru fiecare rol, de când am renunțat la dans, mă dau doar cu un singur parfum. Nu e nimic calculat, să mă dau în spectacol. Anumite evenimente și porțiuni ale vieții ne duc spre alte etape”, a dezvăluit Beatrice Rancea în emisiunea Florentinei Fântânaru.

Fosta mare balerină a anilor '90 iubeşte atât de mult câinii, încât preferă să nu mănânce ea într-o zi, dar să fie ei hrăniţi. Sunt ca şi copiii ei şi, dacă ar putea, i-ar salva pe toţi cei care nu au un adăpost sau sunt aruncaţi în stradă de proprii stăpâni. Dar, aşa cum spune chiar ea, nu are casa atât de mare, însât să-i poată adopta pe toţi.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro