Secretul mamei Denisei Răducu! S-a aflat ce ascunde femeia în legătură cu impresarul fiicei sale

+4 click pentru
galerie

Plânge fără oprire, așa cum ar face orice mamă care și-a pierdut odorul. Și, pare-se, are toate motivele. Doar că, pe lângă durerea pierderii fiicei pe care a iubit-o ca pe ochii din cap, Geta Dovleac mai are un motiv să verse lacrimi. Culmea, sunt din cauza omului în care a investit cea mai mare încredere.

Încă din momentul în care Liviu Dovleac a devenit impresarul Denisei, Geta, mama vedetei și rudă de sânge cu acesta, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l susține întru-totul. Chiar dacă, uneori, acesta cerea lucruri imposibile de la Denisa, îi refuza ocazia de a se odihni, de a-și trăi viața. Iar când Denisa comenta, cerea să fie lăsat în pace, intervenea mama ei care, fără să admită comentarii, îi cerea să îl asculte cu sfințenie pe impresar.
De altfel, încă din momentul în care nu i-a mai putut fi ascunsă boala, în viața Denisei, tot Liviu Dovleac era cel care comanda totul. Iar influența lui era atât de mare încât, la un moment dat, deși restul familiei încerca să o convingă să probeze, în disperare de cauză, și tratamentele alternative, impresarul a refuzat să o lase (Mai multe detalii puteți citi AICI). Din nou, sprijinit de mama vedetei...
Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Liviu refuză acum să dea ochii cu familia vedetei, deși i s-a cerut în mod explicit să dea niște explicații pentru că știe un lucru: el a discutat și a negociat ce se va întâmpla după moartea Denisei cu mama acesteia. Și, pare-se, Geta Dovleac a făcut tot ce i-a stat în putință să îl ferească de probleme, ea fiind cea care, spun sursele noastre, l-a încurajat să acționeze așa cum a făcut-o și cum o face și acum (Mai multe detalii puteți citi AICI). Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, se pare că Liviu Dovleac știe exact că nu poate fi atins, momentan, el având o serie de acte care îi dau dreptul, și acum, să se folosească de numele Denisei, acte semnate, nu cu foarte mult timp în urmă, chiar de artistă, la insistențele mamei sale (Mai multe detalii puteți citi AICI și AICI).
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro