Secretul pe care nu îi ştia nimeni despre Tudor Turcu. Artistul ar putea intra în Cartea Recordurilor

Sursa Foto: Antena Stars

Tudor Turcu este un artist desăvârşit, iar acest lucru l-a demonstrat din plin după ce a câştigat celebrul show "X Factor".  Invitat în emisiunea "Star Martinal", cântăreţul a făcut o declaraţie surprinzătoare.

Tudor Turcu a mărturisit că este cel mai înalt câştigător din istoria show-ului, iar acest lucru nu este valabil doar în ţara noastră, ci în întreaga lume.

"Voi pleca în Dubai şi apoi în Africa de Sud. Voi participa şi la San Remo Rock şi vreau să mă înscriu şi la Eurovision. Eu ştiu mai multe limbi străine pentru că mi-a plăcut să călătoresc şi pe unde am fost am muncit şi am învăţat câte ceva. Şi să vă mai spun o curiozitate. Sunt cel mai înalt câştigător "X Factor' din lume", a spus Tudor la Antena Stars.

Tudor Turcu a câștigat concursul X Factor din 2012, iar de atunci a participat la finalele Eurovision. În paralel, artistul pictează foarte mult, iar tablourile sale au mare succes.


T.S
Citește și:

VIDEO / Ce spune Tudor Turcu, câştigătorul X Factor, despre trupa Voltaj şi Eurovision 2015! "Să nu mai scuipăm seminţe şi noroi"!

Un cântăreţ face o mică avere din pictură! Ce părere ai despre tablourile sale?

VIDEO / Cântă la Eurovision, dar face bani din pictură! Ce artist câştigă mai mult din expoziţii decât din muzică


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro