Secta din care face parte Zăvo, condusă de un american! Totul despre biserica Oanei!

Oana Zăvoranu pare din ce în ce mai adâncită în promovarea Bisericii Luciferiene din care, de ceva vreme, pretinde că face parte. Iar secta de care aparține vedeta pare să fie cea condusă de un american devenit celebru, Jacob No.

”Marea Biserică a lui Lucifer”, așa cum se numește organizația americană care îl consideră de Lucifer adevăratul conducător al lumii și care propovăduiește instaurarea unei ”Era luminate luciferiene” este condusă și fondată de un american, absolvent de psihologie, cunoscut sub numele de Jacob No.
Acesta, prin prelegerile pe car ele ține prin diverse orașe de prin Statele Unite, dar și prin America de Sud, și-a câștigat câteva mii de adepți, iar filosofia lui pare să o fi inspirat și pe Oana.
Iar postările de pe conturile de socializare ale Oanei par să fie desprinse din ceea ce poate fi găsit pe site-ul oficial al sectei conduse de americanul cu privire înfricoșătoare, amândoi numindu-l pe Lucifer ca fiind ”steaua dimineții”, adică ”steaua care luminează”. Mai mult, în același fel ca ”Marea Biserică a lui Lucifer”, Oana explică cine este, pentru ea, Lucifer și cum o influnțează acesta.
Lucifer, care e mândru, frumos, deștept, ambițios, trufaș (...) mă face să iubesc animalele, frumosul, dreptatea, cuvântul ținut (...). Sunt orgolioasă, ambițioasă, cu o intuiție puternică, care nu dă greș”, explică Oana, dovedind că este o adeptă a celor scrise de conducătorul sectei, Jacob No.
Mai mult, și Oana, și conducătorul bisericii luciferiene explică faptul că Lucifer nu trebuie confundat cu Satana, primul fiind, de fapt, cel care contribuie, cu adevărat, la iluminarea sinelui fiecăruia. ”Oana nu are nicio legătură cu satanismul. Nu e satanistă, nu e diabolică, nimic de genul acesta. Ea este luciferiană, iar acest lucru este cu totul și cu totul diferit de satanism”, a explicat și Alex, pentru Spynews.ro, în urmă cu ceva vreme. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro