Semnele care vorbeau de divorț! Oana și Marius aveau probleme de mai de mult

+3 click pentru
galerie

Bomba începutului de an a explodat în showbiz-ul românesc! Oana Roman şi Marius Elisei sunt la un pas de despărţire. Totul a fost dezvăluit de bărbat, într-o postare făcută pe un site de socializare. 

“Într-un final... aşteptarea a luat sfârşit.... Drumurile noastre... sunt diferite... O zi frumoasă vă doresc”, a scris Marius Elisei.
Contactat de reporterii Spynews.ro, tatăl fetiţei Oanei Roman a continuat: “Este prea devreme să dezvolt acest subiect. Nu vreau să comentez. Sper că mă înţelegeţi. Este prea devreme...“.
Întrebarea pe care toată lumea şi-o pune în aceste momente critice pentru celebrul cuplu este următoarea: “Care este motivul din cauza căruia Oana şi Marius sunt în pragul divorţului?”. Semnele au existat şi în trecut. În primăvara lui 2016, femeia a dezvăluit că au existat mai multe momente în care despărţirea a fost foarte aproape. 
“El s-a gândit să divorteze, atunci când a plecat şi a mai fost un moment, de curând, când am avut o ceartă foarte mare, când eu m-am gândit să divorţez”, spunea Oana.
Mai mult, Mioara Roman, soacra lui Marius Elisei, a explicat cauza care a dus la disputele din cuplu: “Sunt săraci, sunt prăpădiţi”.
Neînţelegerile nu s-au oprit însă aici! În toamna anului trecut, lumea mondenă a luat foc, după ce pe internet au rulat câteva selfie-uri în care Marius Elisei apărarea împreună cu Denisa Nedelea, fostă participantă la reality-show-ul “Mireasă pentru fiul meu”. Imediat,oamenii au început să se întrebe dacă nu cumva între cei doi s-a înfiripat vreo idilă. Asta mai ales Denisa şi Marius păreau destul de apropiaţi în fotografiile respective.  
După toate acestea, Marius Elisei pare mai decis ca oricând să meargă până la capăt şi să rupă relaţia cu Oana. Întrebat dacă postarea de pe contul său de socializare a fost o şagă proastă, bărbatul ne-a răspuns tranşant: “Nu am glumit!”.
Denisa Nedelea o linişteşte pe Oana Roman
În tot acest tumult, Denisa Nedelea nu s-a mai putut abţine. Contactată de reporterii Spynews.ro, diva a afirmat că între ea şi Marius Elisei nu a existat niciun moment vreun sentiment:
“Nu am mai vorbit cu Marius de când am făcut acele poze. Bănuiesc că este supărat pe mine, pentru că la momentul respectiv am spus adevărul. Cred că a fost deranjat de faptul că am recunoscut că eram prieteni înainte de a face acele fotografii. Nu a fost nimic între noi. Nu avea cum să-mi facă ochi dulci atunci! Soţia lui era de faţă”
Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014. 
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro