Semnul care i-a arătat că e bărbatul potrivit pentru ea! Bianca Drăguşanu a dezvăluit de ce l-a ales pe Victor Slav

+2 click pentru
galerie

Semnul care i-a arătat că e bărbatul potrivit pentru ea! Bianca Drăguşanu a dezvăluit de ce l-a ales pe Victor Slav © Facebook

La mai bine de cinci ani de când l-a cunoscut pe soţul ei, Bianca Dărguşanu a dezvăluit de la ce a plecat relaţia cu Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi trăiesc relaţia destul de discret şi încearcă pe cât posibil să se ferească de ochii curioşilor. Cu toate că relaţia lor a debutat acum mai bine de cinci ani, frumoasa blonda a dezvăluit cum a început poavestea lor de dragoste. 

De la o periuţă de dinţi am început şi eu cu Victor. La noi lucrurile au fost mult mai complexe. Primul lucru pe care l-am întrebat a fost <<Nu cumva ai o prinzătoare de păr?>>... Un lucru este cert, când partenerul iţi face loc în dulapul lui e clar că îţi face loc şi în viaţa lui”, a spus Bianca Drăguşanu, într-o emisiune TV. 

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum aproape un an, când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro