Semnul pe care l-a primit Anca Pandrea de la Iurie Darie, după ce s-a întors de la parastasul de 5 ani: "Eu nu sunt singură"

+2 click pentru
galerie

Anca Pandrea © captură video

S-au împlinit cinci ani de când Iurie Darie s-a stins din viaţă, iar Anca Pandrea e din nou în lacrimi. A mers alături de foarte multe cunoştinţe la cimitir, dar când s-a întors acasă a primit un semn de la regretatul actor.

Anca Pandrea a povestit că a văzut schimbarea de cum a intrat în casă. Iurie Darie şi-a schimbat privire într-un tablou în care obişnuieşte să facă des asta.

"S-au împlinit cinci ani de când Iurie a murit... (...) La ora 24 se deschid cerurile şi la ora 4 se închid. Atunci putem comunica. Eu sunt cu puiul meu, nu sunt singură. Primesc semne de la el. Am toată casa plină cu tablouri. Am unul mare în care îşi schimbă privirea. Ieri când am venit acasă de la el era deja aşa... Am fost vreo 30-40 de prieteni să îi aprindem lumânări. Am comandat 14 feluri de mâncare care îi plăceau lui", a spus Anca Pandrea. 

Anca Pandrea a venit la TV aşa cum obişnuieşte, cu poza lui Iurie Darie prinsă în piept. A izbucnit în lacrimi atunci când a spus că s-au împlinit cinci ani de când cel cu care a fost căsătorită s-a stins din viaţă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro