Senzaţional! Un român a reuşit ceva ce le face invidioase pe toate femeile din lume! A slăbit 5 kg în 120 de minute. Vezi cum a fost posibil!

Călin Novacescu si-a batut din nou recordul la dat jos kilograme. Echipat şi accesorizat cu tot ce se putea pune pe el pentru a transpira cât mai abundent, acesta a intrat pe pista de alergare hotărât să dea tot ceea ce poate pentru a reuşi un  nou record personal in materie de slăbit “aproape “instantaneu. Pentru a fi şi mai sigur că acest lucru îi va reuşi a primit ca bonus din partea Antenei 1 şi nişte muze.

Acompaniat de Loredana Chivu Şi Simona Traşcă în prima parte a antrenamentului şi de gemenele Crina şi Maria in ultima parte, Călin a reuşit să-şi termine treaba cu 10 minute inaintea celor 120 pe care le preconizase pentru a pierde cinci kilograme din greutatea corporală iniţială. După ce Loredana şi Simona l-au motivat mişcându-şi ademenitor printr-o alergare lascivă formele puse in evidenţă de ţinutele lor sportive mulate provocator pe corp, putem spune că Novăcescu a fost sedus şi abandonat . Divele  s-au plictisit repede de alergat şi au renunţat la cursă, preferând răcorea unei piscine. Nu acelaşi lucru au făcut gemenele ‘’păcătoase’’ Crina şi Maria care au rezistat eroic boxând în ring  până când sportivul a finalizat…antrenamentul la sacul de box. La finalul antrenamentului sportivul a ţinut să ne reamintească, din nou, să nu încercăm aşa ceva acasă, deoarece necesită multă pregatire fizică şi psihică o asemenea performanţă.

Vezi AICI cum a decurs antrenamentul sportivului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro