Şerban Huidu şi Mircea Badea au făcut pace? Mărturisirea care i-a dat de gol

Şerban Huidu şi Mircea Badea nu prea s-au agreat unul pe celălalt timp de ani buni. Nu de puţine ori, cei doi s-au atacat reciproc cu fiecare ocazie, însă recent Huidu a vorbit frumos pentru prima dată despre Badea.

Într-un interviu acordat pentru site-ul adevarul.ro, Şerban Huidu a făcut câteva mărturisiri neaşteptate despre omul care i-a fost antipatic atâţia ani. În timpul unei discuţii referitoare la o comparaţie cu Radu Banciu, Huidu a dezvăluit că îl preferă pe Mircea Badea.

"Înainte de a ajunge la televizor, noi am fost vecini, am crescut cu găşti şi găştile se mai băteau. Copilării, dar asta pot să spun, deşi nu am crezut vreodată că o să spun asta despre Badea, el are argumente, bune, rele, dar măcar le are.

Banciu nu are niciun argument, este incredibil, nu ai văzut aşa ceva şi-n plus Banciu are o mare, mare bubă, se dă erudit şi e catastrofă. Ai auzit de cămila bactriană? Într-o seară Banciu nu a vorbit decât de asta. Vrei să fii erudit şi eşti prost, mai bine taci dracu din gură, las-o aşa", a declarat Şerban Huidu, pentru adevarul.ro.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Şerban Huidu, în scandal cu Mihaela Rădulescu: "Ai COJONES, dar eşti IPOCRITĂ!"

Şerban Huidu s-a îngrăşat considerabil. Cum arată acum fostul prezentator tv?

VIDEO / Şerban Huidu a scăpat de kilogramele în plus! Uite-l pe ”cârcotaș” cum se răsfață prin oraș


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro