Serghei Mizil a primit o veste GROAZNICĂ! Fiica lui, accident CUMPLIT: ”Situația e gravă”

Ana, fiica lui Serghei Mizil, trece, în această perioadă, prin momente extrem de dificile. Mai exact, ea a avut un accident de circulație, în drum spre mare, iar starea ei este una gravă, Serghei fiind foarte îngrijorat din această cauză.


”A pierdut controlul mașinii, s-a dat peste cap. Nu știu exact ce s-a întâmplat, eu m-am întors în țară și am vorbit cu ea. Mâna e zdrobită...”, ne-a spus, îngrijorat până peste poate, Serghei Mizil. Mai mult decât atât, omul de afaceri este speriat că fiica lui ar putea rămâne cu sechele pe viață din cauza accidentului. ”Mașina e distrusă, dar dă-o încolo, e daună totală, nu mă interesează. Dar ea ar putea rămâne fără două degete, asta e problema. A fost operată, acum aștept să vedem ce vor spune medicii. Mi-au explicat, dar eu nu mă pricep, că oasele sunt făcute zob, că sunt probleme și cu venele”, ne-a mai spus Serghei Mizil.
Mai mult decât atât, el este extrem de supărat că, imediat după accident, s-a mai petrecut un incident de necrezut. ”Avea vreo 20-30 de milioane(lei vechi, n.r.) și au dispărut... Asta e țara...”, a mai precizat Serghei care, acum, așteaptă cu inima la gură veștile din partea medicilor. ”Sper să se refacă, e tânără...”, spune el.

Acum trei luni, Smaranda era amenințată cu moartea

Într-o postare pe care a făcut-o publică pe contul ei de socializare, Smaranda Mizil, fiica lui Serghei, a recunoscut că, în aceste momente, se teme, cu adevărat, pentru viața ei. Mai exact, ea ar fi fost amenințată cu moartea de persoane necunoscute, lucru care, deși spune că nu o înspăimântă, a făcut-o totuși să facă publice mesajele. ”De ce toți fraierii fără pic de educație se cred șmecheri și amenință că rup picioarele, rup ficații? Cam ce speță pot fi? Nu mă sperie amenințările”, este postarea care a ridicat mari semne de întrebare cu privire la integritatea fizică a fiicei lui Serghei Mizil.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro