Febleţea lui Bote de la Burlacul a plecat din România!

+3 click pentru
galerie

Cu siguranţă vă aduceţi aminte de Violeta Babliuc, câştigătoarea emisiunii Burlacul! Blonda a fost una dintre fetele care a pornit cu dreptul în relaţia cu Cătălin Botezatu , oferindu-i un sărut încă de la prima întâlnire din cadrul emisiunii televizate.


A urmat o scurtă perioadă în care cei doi s-au afişat împreună la evenimente mondene, tânăra chiar locuind în casa designerului. Între timp, Bote se certa de zor cu Bianca Drăguşanu, iar rivalitatea dintre cele două blonde a ajuns la notorietate. Cătălin a încercat să le împace pe cele două şi să le folosească în prezentările lui. Pentru un show complet blondele lui Bote s-au sărutat pasional chiar pe podiumul de prezentare.
Cu timpul, interesul ei pentru modelling a scăzut considerabil şi a plecat în oraşul ei natal Timişoara, unde a încerat să devină prezentatoare TV.

"Colaborarea mea cu Cătălin s-a stins odată cu interesul meu pierdut faţă de prezentări şi pentru că îmi doream şi îmi doresc în continuare altceva. Cred cu tărie, şi fără să fiu modestă, că pot şi sunt capabilă de mai mult. Pentru mine, Cătălin este demult un capitol încheiat. A jucat, totuşi, un rol important în viaţa mea, dar cum a început aşa s-a şi încheiat. Îl apreciez în continuare şi îi doresc din suflet să fie sănătos şi fericit", a declarat ea pentru Cancan.

Cu toate acestea se pare că focoasa blondă a decis să plece din România, pentru cât timp exact nu ştim.
"Da, e adevărat că m-am mutat în Italia la părinţii mei pentru o perioadă", a mai spus Violeta.

Foto: Facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro