Sexy cântăreaţa comparată cu Denisa Răducu, mesaj dur pentru femeile-breloc: "De succes eşti când îţi plăteşti singură facturile"

+3 click pentru
galerie

Sexy cântăreaţa comparată cu Denisa Răducu, mesaj dur pentru femeile-breloc: "De succes eşti atunci când îţi plăteşti singură facturile" © Facebook

Carmen de la Salciua a transmit un mesaj dur dedicat doamnelor şi domniţelor prin care le explică ce înseamnă în viziunea ei o femeie de succes. 

Cea mai sexy cântăreță din lumea muzicii populare le-a transmis domnişoarelor un mesaj clar: o femeie de succes este cea care se întreţine singură.

Carmen de la Salciua este o artistă îndrăgită, iar despre ea fanii au afirmat că seamănă şi fizic, dar şi la voce cu regretata Denisa Răducu.

Aceasta a fost implicată recent şi într-un scandal, împreună cu partenerul său, acuzând patronul unui club că ar fi fost violent cu ea şi cu membrii trupei sale. Atunci Camen de la Salciua a susţinut că a mers să susţină un concert, dar seara s-a terminat prost pentru că patronul ar fi fost nemulţumit că nu a cântat non-stop.

Faptul că este o femeie cu o carieră de succes a fost sugerat chiar de ea într-o postare pe facebook. Aceasta a afirmat că o femeie de succes e cea care îşi plăteşte singură facturile.

"O femeie de succes eşti atunci când ai o ocupaţie, îţi plăteşti singură facturile şi îţi mai rămân bani şi de-o geantă... nu când găseşti pe cineva să facă toate astea! Atunci eşti doar un breloc! ☝🏽🔝 " a scris aceasa în mediul virtual.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro