Sexy-brăileanca a plecat să muncească în Germania! Ce vrea să facă cu banii strânși din show-urile erotice e... ULUITOR

Florina Mihăilă, devenită celebră în România drept Sexy-brăileanca, a revenit la ocupația ei de bază, și anume oferirea un show-uri fără perdea. Dar, de această dată, îndemnată de iubit, focoasa divă XXX a plecat din România și s-a îndreptat spre Germania.

”Sunt de câteva zile în Germania, muncesc aici. Am vorbit cu iubitul meu, e cea mai bună variantă pentru mine, aici se câștigă ceva mai bine”, ne-a spus, în exclusivitate, Sexy-brăileanca. Mai mult decât atât, se pare că actualul iubit al divei care a cunoscut celebritatea în filmele pentru adulți nu este deloc deranjat de prestațiile vedetei, ba chiar dimpotrivă. ”Iubitul meu știe ce fac, nu îl deranjează deloc, nu i-am ascuns nimic din ceea ce se întâmplă aici. El mă așteaptă în România acum, ne-a explicat ea.
Iar motivul, detaliază Sexy-Brăileanca, pentru care lucrează din greu în Germania și susține show-uri erotice duypă show-uri erotice este unul nobil. Mai exact, în momentul în care se va întoarce în România, Florina Mihăilă va avea suma de bani necesară organizării unei nunți, vedeta filmelor pentru adulți simțind că este momentul să se așeze la casa ei, alături de bărbatul pe care îl iubește. 
Relația pe care o are acum a făcut-o pe Sexy-brăileanca să uite de problemele pe care i le-a făcut fostul iubit, acesta trăgându-i o ”țeapă” financiară impresionantă și amenințând-o, prin interpuși, să nu plângă  pentru banii pierduți, în caz contrar urmând să suporte ”corecții” care mai de care mai dure.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro