Sfârșitul lumii vine în octombrie! Dovezile care spun ca de data asta chiar e pe bune

S-a tot vorbit despre sfârșitul lumii și zeci, dacă nu chiar sute de teorii, au tot ieșit la iveală. Acum însă, un scriitor, cu pretenții de savant, vine cu o nouă explicație, cu o teorie a conspirației, în care explică, la modul seducător, când și cum va avea loc sfârșitul lumii.

David Meade este autorul cărţii ”Planet X - The 2017 Arrival”, despre care spune că se va ciocni de Terra în toamna acestui an. Autorul susţine că o stea, pe care o numeşte geamăna Soarelui, vine spre Sistemul Solar din polul sud, aducând cu sine 7 obiecte cereşti, printre care şi planeta Nibiru, despre care spune că se va ciocni de Terra.
Acest eveniment ar trebui să se întâmple în octombrie 2017, după spusele autorului. În contextul traiectoriei sale dinspre polul sud, acesta dezvăluie că „acest lucru face observarea dificilă, trebuie să zbori la mare altitudine peste America de Sud cu o cameră excelentă”.


Autorul susţine că în cartea sa aduce dovezi ştiinţifice, dar cei care au studiat-o susţin că acestea se transformă în argumente religioase. Un critic spune că autorul se concentrează pe anumite date, fapte, știință și dovezi astronomice, doar pentru ca, la jumătatea cărții să aducă în discuție viziuni, vise și povești religioase, scriitorul aducând o serie de argumente legate de spusele lui Dumnezeu din Biblie și din Evangheliile legate de Judecata de Apoi.
Părerea mai pertinentă vine din partea comunităţii ştiinţifice, care nu susţine existenţa planetei Nibiru. Nibiru este diferită faţă de Planeta 9, numită şi Planeta X, a cărei existenţă a fost propusă de astronomii de la Caltech în ianuarie 2016.
Zeci de teorii ale sfârșitului lumii
S-a mai prezis că Nibiru va lovi Terra în septembrie 2015. Apoi în decembrie acelaşi an. S-a spus şi că va lovi planeta în decembrie 2012 pentru a coincide cu calendarul mayaş. Chiar înainte de toate acestea, s-a mai spus că va distruge Pământul în 2003. Tot legat de sfârșitul lumii era și anul 2000, cel care, în mod eronat, anunța intrarea într-un nou mileniu, unul în care omenirea nu va mai ocupa un loc central pe Pământ.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro