VIDEO / Sfat pentru tinerele mămici! Cum s-a salvat "bebeluşa" Oana din ghearele depresiei

captura Antena Stars

"Bebeluşa" Oana a mărturisit că a trecut prin două episoade de depresie, iar ceea ce a motivat-o să se smulgă din ghearele acestei boli au fost copiii ei.

Invitată în platoul emisiunii "Star matinal", Oana Ioniţă a vorbit despre ce înseamnă să fii mamă şi cum reuşeşte să împace viaţa profesională cu statutul de mămică. "Bebeluşa" a spus că băieţelul ei de 1 an este la bunici la Suceava, iar fetiţa de 4 anişori stă cu ea şi cu soţul ei la Bucureşti.

"Băieţelul este la Suceava, la bunici. Este sănătos, este foarte grăsan. Ne este dor de frăţior, să-l vedem. Până atunci, sper să mai reuşim să mergem într-un weekend acolo", a declarat Oana Ioniţă la "Star matinal", de la Antena Stars.

Vedeta a mărturisit însă că după ambele naşteri a experimentat depresia post-natală şi le-a dat proaspetelor mămici câteva sfaturi cum să depăşească aceste momente: "Naşterea e o experienţă care te schimbă, te face să devii mai responsabil, să te gâdeşti la viitor. Trebuie să ai grijă de sănătatea lor. Acum, mai am momente când mă prun pe primul loc, dar de obicei, mă gândesc la ei. După naştere, m-am confruntat cu depresia post-natală. La 4 luni după ce am născut-o pe Isabelle, am început să muncesc. A fost un moment important şi m-a stimulat. Copilul te ajută foarte mult. Faptul că tot ce faci este pentru copilul tău. La majoritatea mamelor se adună nopţile nedormite, când să alăptezi, când doarme, dacă are febră. Isabel a fost foarte cuminte, lucru care nu e valabil pentru Maxim. La a doua sarcină nici nu ştiu când a trecut depresia. La al doilea a fost şi Isabel pentru mine şi nici nu am mai avut timp să am depresie. La Isabel am avut sarcină toxică, cu stări de vomă, greţuri. Norocul meu a fost că am luat nişte pastile şi că mi-a fost bine. La prima sarcină am dansat până la 5-6 luni, iar la băiat am dansat până în ultima zi. Am vrut să mă menţin. Am căutat o bonă, dar am realizat că bunicii sunt cea mai bună soluţie".

Citeşte şi:

Oana Ioniţă trece prin momente tensionate! "Când plânge el, plâng şi eu"

Motivul pentru care "bebeluşa" Oana nu s-a distrat în concediu! "Nu mai fac asta până anul viitor"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro