Sfat pentru Valentina Pelinel! Ce spune Biserica despre infidelităţile lui Cristi Borcea

foto: arhiva

Infidelităţile lui Cristi Borcea au ajuns şi la urechile reprezentanţilor bisericii, care nu s-au dat înapoi să le ofere fostului dinamovist şi Valentinei Pelinel sfaturi în gestionarea situaţiei în care se află.

Cazul Valentina Pelinel - Cristi Borcea a ajuns şi în atenţia feţelor bisericeşti, care-l sfătuiesc pe fostul acţionar al echipei Dinamo să-şi recunoască viitorul băieţel.

Preotul Florin Puf o sfătuieşte pe viitoarea mămică să aibă grijă de sarcină şi le cere oamenilor să nu îi judece pe alţii.

„Cred că ar fi cel mai bine ca Borcea să-şi recunoască copilul, iar Valentina Pelinel să aibă grijă de sarcină şi să ştie că orice copil e o binecuvântare de la Dumnezeu. Noi nu suntem în măsură să judecăm. În calitate de preot, vă pot spune că nu avem dreptul să ne judecăm unii pe alţii, dacă avem credinţă în Dumnezeu. Treaba noastră e să avem grijă de sufletele creştinilor. Chiar dacă această situaţie este încurcată, nimeni nu ar trebui să sufere, nici actuala soţie - ea ar trebui să știe că Dumnezeu va avea grijă de ea şi să fie recunoscătoare, indiferent de deciziile soţului ei, nici copiii, cărora trebuie să li se explice în aşa fel încât să nu fie răniţi. Un alt sfat ar fi ca toţi copiii să se cunoască şi să se înţeleagă ca fraţii, deşi sunt legaţi numai prin tată”, a declarat părintele Puf pentru ziarulring.ro.

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

Citeşte şi:

VIDEO / Imagini cu graviduţa Valentina Pelinel în timp ce face sport: "Sarcina nu e o scuză ca să te îngraşi!"

VIDEO / Fenomenal! Valentina Pelinel, de nerecunoscut! Cum arăta TOPLESS în urmă cu 14 ani

PREA BUNĂ ca să o RATEZI! A apărut BALADA lui Cristi Borcea, "Tata din Ştefan cel Mare"

Care este cel mai mare regret al Valentinei Pelinel: ”Toate la timpul lor”

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro