Sfaturi despre seducţie, de la Mihaela Rădulescu! Mesajul surprinzător al vedetei

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu © Instagram

Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru formele ei de invidiat şi este admirată şi dorită de mulţi bărbaţi, aşa cum a fost toată viaţa ei.

Vedeta a făcut câteva cuceriri importante şi a fost răsfăţată şi iubită de bărbaţi importanţi. Aceasta a postat un mesaj pe instagram în care a explicat ce înseamnă pentru ea seducţia şi, surprinzător, în viziunea sa, putem fi seducătoare şi fascinante chiar şi la duş, când spuma ne intră în ochi.

"Seducția ar putea fi și despre modul în care vântul îţi suflă părul... sau cum te uiţi la duș, încercând să nu îţi intre şamponul în ochi, sau cum păstrezi tăcerea când e cazul... Bucura-te de tine si de ziua asta!" se traduce mesajul postat de Mihaela Rădulescu.

Mesajul vedetei a fost imediat apreciat de fani care i-au împărtăşit opinia şi au fost de acord cu ea. Surprinzător este faptul că, deşi mesajul vedetei vorbeşte despre a fi seducătoare într-un mod natural, fotografia alături de care a fost postat, o infăţişează pe aceasta impecabilă, extrem de aranjată şi de bine pusă la punct. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro