Show total cu Adrian Enache și Rocsana Marcu! Artistul s-a dat în stambă în fața a mii de oameni

Adrian Enache este unul dintre artiștii care, atunci când urcă pe scenă, face totul pentru ca show-ul lui să fie unul care să îi distreze la maximum pe spectatorii adunați la scena la care ”prestează” el. Dar în momentul în care i s-a alăturat Rocsana Marcu, lucrurile au luat-o... razna.

Pe scena din Urlați, loc în care a fost invitată pentru a prezenta o serie de concerte, Rocsana Marcu a avut grijă să anime, cât de mult a putut, atmosfera. Iar în momentul în care a urcat pe scenă Adrian Enache, simpatica prezentatoare a Star Matinalului Antenei Stars a reușit să isterizeze publicul.

Mai exact, a urcat pe scena unde cânta Adrian Enache și a început să danseze alături de artist. Iar acela a fost momentul în care cântărețul a început să se dea în stambă, el dansând în cel mai provocator mod cu putință și, la un moment dat, și-a dat jos chiar și cămașa de pe el, dezvelindu-și maieul și un început de burtică care nu îi face cinste.


Evident, succesul celor doi a fost unul de zile mari, cu atât mai mult cu cât Rocsana și Adrian au reușit să îi anime pe cei din jurul scenei cu ”prestația” lor.

Citește și:

VIDEO / Hopa! Doi prezentatori TV s-au sărutat în direct, lăsând audienţa mască

Aşa nu ai mai văzut-o niciodată! Ce face Rocsana Marcu atunci când nu apare la televizor?

VIDEO / L-a lăudat, l-a intimidat şi a primit un cap în gură! Rocsana Marcu, lovită în direct de Bote


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro