Cum arată şi cine este primul soţ al Ioanei Ginghină. Actriţa a mai fost căsătorită!

Cum arată şi cine este primul soţ al Ioanei Ginghină. Actriţa a mai fost căsătorită! © google.com

Ioana Ginghină nu este la primul divorţ. Înainte să-l cunoască pe Alexandru Papadopol, actriţa a mai fost căsătorită atunci când ea avea doar 21 de ani. 


Vedeta a făcut mărturisiri pentru revista VIVA în care susţine că s-a grăbit atunci când a ales să facă pasul cel mare. Mai mult de atât, actriţa dezvăluie că a mai fost căsătorită, şi regretă că s-a grabit: „Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit. De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit, poate atunci eram mai disperată. Puțină lume știe că eu am mai fost măritată o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să ne căsătorim. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ‘ok, hai să ne căsătorim!’. Mi s-a părut comic! Am depus acte, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici!”


Primul soţ al Ioanei Ginghină este tot actor 

Este vorba despre Daniel Tudorică, un actor de 47 de ani ce a avut câteva apariţii pe micile ecrane. În anul 2004-2005 a apărut la Antena 1 la o emisiune prezentată de Andreea Banică şi Ionuţ Dolănescu unde juca rolul unui oltean. Cei doi s-au despărţit atunci când ea avea 27 de ani pe motivul că Daniel Tudorică îşi dorea un copil, iar Ioana Ginghină era axată mai mult pe carieră şi nu şi-ar fi dorit asta în momentul respectiv.

Ioana Ginghină s-a măritat cu Alexandru Papadopol în anul 2007.Aceştia s-au cunoscut pe platourile de filmare. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiţă.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro