13 ani de la moartea Laurei Stoica! Destinul tragic pe care l-au avut cântăreaţa și logodnicul ei. VIDEO

13 ani de la moartea Laurei Stoica! Destinul tragic pe care l-au avut cântăreaţa și logodnicul ei. VIDEO © arhivă

Anii au trecut, însă ea a rămas în sufletele tuturor! Pe data de 9 martie 2006 o veste cumplită zguduia România! Însărcinată cu primul copil, marea artistă Laura Stoica îşi pierdea viaţa alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu, într-un grav accident rutier! Cei doi au părăsit scena vieţii împreună, ca o familie. 

Se întorceau de la Urziceni, acolo unde avuseseră un concert, în momentul în care, un şofer care ar fi adormit la volan a intrat pe contrasens și a izbit în plin mașina condusă de logodnicul artistei, baterist în trupa ei. Laura Stoica avea 39 de ani și era fericită că urma să devină, în sfârșit, mamă!

Acum are steaua ei, care străluceşte mai tare ca orice altă stea! O artistă talentată şi un om deosebit! Aşa ne-o amintim pe Laura Stoica! Încă de mică, visa să ajungă pe cele mai mari scene ale lumii! Şi a reuşit! Cariera sa a început după ce a impresionat juriul la preselecțiile pentru Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia! Participarea la prima ediție de după Revoluție a Festivalului a reprezentat un mare succes pentru ea. A şi câștigat marele premiu! Deşi drumul ei s-a încheiat mult prea devreme, iar cortina s-a tras pentru totdeauna, Laura Stoica a fost şi va rămâne o legendă!  Imediat dupa vestea teribilă a morţii sale, au ieşit la iveală mai multe detalii care arătau faptul că Laura Stoica îşi prevestea sfârşitul, potrivit Antena Stars. 

Sunt cuvintele pe care i le-a scris Laura Stoica. În acel moment, artista era cea mai fericită: avea un om care o iubea, urma să devină mamă şi aştepta să îmbrace rochia de mireasă. Cu toate astea, avea mai multe premoniţii că urma să se întâmple ceva cu ea. Una dintre prietenele ei a povestit că în timp ce erau la o zi de naştere, Laura Stoica le-a spus dintr-o dată că dacă ea va muri, impresarii ei se vor îmbogăţi.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro