Mihaela Radulescu, mai sexy ca niciodată. Cum a obţinut trupul tonifiat. FOTO

+3 click pentru
galerie

Mihaela Radulescu, mai sexy ca niciodată. Cum a obtinut trupul tonifiat. FOTO © instagram

Mihaela Radulescu este una dintre persoanele publice îndragite de la noi din tara. Diva nu dă semne că înaintează în vârstă, ci din contră, parcă întinereşte. Prezentatoarea a postat o fotografie ce a primit multe reacţii din partea admiratorilor.

La cei 50 de ani, Mihaela Radulescu se poate bucura de un corp ce tinde spre perfecţiune, tonifiat şi cu forme foarte bine lucrate. Îmbracată într-un costum de baie din două piese, vedeta TV a vrut să le arăte fanilor de pe contul sau de socializare, cum a ajuns la corpul invidiat de foarte multe tinere. Prezentatoarea execută un exercitiu cu gantere în timp ce stă în piscina: ,,Aici lucram braţe si abdomen. Cu ceva stretching pentru picioare. Lucrez toate grupele de muschi, în apă şi pe uscat:)''. Reacţiile fanilor nu au încetat sa apară, astfel că fotografia a strans mii de aprecieri si comentarii: ,,Un frumos exemplu demn de urmat/ Wow, aşa da! Motivare pt toata lumea/ Ești un exemplu de sănătate și frumuseţe. Te ador ''


Vedeta are grijă de iubitele fiului său

Mihaela Rădulescu vrea să fie o mamă foarte înțelegătoare și modernă, astfel că este conștientă că este normal ca ușor-ușor Ayan să înțeleagă cum stau lucrurile cu dragostea. Și tocmai de aceea, frumoasa vedetă nu a vrut să-i pună nicio barieră fiului ei și chiar i-a permis acestui să-și aducă iubita acasă și să doarmă la el. Ba chiar mai mult, Mihaela Rădulescu i-a pregătit și micul dejun nurorii.

„Ayan are 15 ani și are iubită. Vine acasă și doarme cu ea. Eu tot timpul mi-am făcut filmul asta cu cum o să fiu eu când o să fiu soacra. Am avut un blocaj așa. Că orice mamă responsabilă am întrebat dacă părinții ei știu și dacă o lasă. Mi-a spus că părinții ei nu știu că ea are 18 ani. M-am și trezit mai devreme să mă apuc să le fac micul dejun dimineață, e o situație nouă cu care văd că mă descurc bine. Problemă e că deja suntem la următoarea, mi s-a explicat deja că „mama, m-am cam plictisit”. La vârstă asta are nevoie de experimente și încercări”, a povestit Mihaela Rădulescu la o emisiune tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro