A ajuns pe culmile succesului, dar a muncit din greu. Ce premii deţine Vlăduţa Lupău

A ajuns pe culmile succesului, dar a muncit din greu. Ce premii deţine Vlăduţa Lupău

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica populară. De altfel, vedeta este de o frumuseţe răvăşitoare, reuşind să cucerească toată ţara.

Însă, Vlăduţa Lupău nu a ajuns în topuri peste noapte. Vedeta a muncit din greu pentru ceea ce are astăzi, iar premiile pe care le-a obţinut nu sunt deloc nesemnificative.

Artista şi-a început cariera muzicală de la 4 ani, atunci când părinţii ei au dat-o la Clubul Copiilor din oraş. Acolo, Vlăduţa şi-a descoperit talentul, dar şi iubirea pentru folclor şi cu paşi mici, dar siguri a ajuns să fie acum în topurile muzicale. De asemenea, frumoasa şatenă are evenimente peste evenimente, talentul fiindu-i apreciat de toţi românii din ţară, dar şi din străinătate. 

De când a debutat, Vlăduţa a câştigat cele mai bune premii din muzica populară. Frumoasa artistă se poate mândri cu trei trofee importante.

Acestea sunt: Premiul 1 "Rapsodia Romaneasca", Premiul 1 "Maria Lataretu" şi Marele Premiu la “Festivalul Maria Tanase”,  după cum chiar ea a declarat pe pagina sa de Facebook.

Vlăduţa Lupău s-a lăudat pe Facebook cu reuşitele ei, după ce a fost acuzată de mai mulţi ascultători că succesul pe care îl are se datorează frumuseţii sale, ci nu talentului şi muncii pe care a depus-o atâta timp.

Chiar dacă aceste zvonuri au ajuns şi la urechile artistei, aceasta nu s-a arătat deloc deranjată de spusele celor care nu îi apreciază munca.

„Ah, lumea mai spune şi că sunt frumoasă şi că şi asta mă ajută la succes. Ce să zic… lumea vorbeşte! Celor care nu mă cunoaşteţi vă spun că sunt o fată cu codiţe şi cu zâmbetul pe buze”,  a declarat în urma cu mai mult timp Vlăduţa Lupău.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro