A divorţat! Drama Elenei Gheorghe! Abia acum s-a aflat!

+3 click pentru
galerie

Fratele Elenei Gheorghe a divorţat © Foto: Instagram

Elena Gheorghe are o familie frumoasă şi numeroasă, iar de fiecare dată artista împărtăşeşte cu fanii momente trăite alături de cei dragi. Ei bine, în familia Elenei Gheorghe a avut loc şi un eveniment neplăcut, care a fost ţinut ascuns.

Elena Gheorghe este o artistă care este mereu cu sufletul pe buze, însă artista a trecut prin clipe delicate, în urmă cu un an, atunci când una dintre cele mai importante persoane din viaţa ei a avut probleme. Este vorba de fratele său şi al Anei Pîrvulescu, Costin, care a divorţat de soţie.

CITEŞTE ŞI: Acum se înțeleg perfect, dar nu la fel stăteau lucrurile când erau mici. Ce o deranja pe Elena Gheorghe, în copilărie, la sora ei

Costin şi Adriana s-au căsătorit în 2014, iar la scurt timp a venit pe lume şi fetiţa lor, Ema. Chiar dacă formau o familie frumoasă, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Din fericire, Costin şi Adriana păstrează o relaţie frumoasă de dragul fetiţei lor, căreia nu vor să-i lipsească nimic. De altfel, Costin are o relaţie perfectă cu surorile lui, Ana şi Elena Gheorghe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro