A fost dragoste la prima vedere! Pepe şi Raluca, escapadă de vis în oraşul care i-a unit

A fost dragoste la prima vedere! Pepe şi Raluca, escapadă de vis în oraşul care i-a unit © Instagram

Pepe şi Raluca sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din shwobiz-ul românesc. Deşi relaţia lor a fost încercată de multe ori, dragostea care pluteşte între ei i-a unit şi mai tare. Cei doi se află în oraşul în care chimia şi-a făcut efectul pentru prima oară.

Pepe şi Raluca s-au hotărât să ia o pauză de la nebunia din Bucureşti şi au dat fuga în Barcelona, locul care i-a unit pentru prima oară. Cei doi formează un cuplu de mai bine de opt ani şi sunt fericiţii părinţi a două fetiţe minunate.

Spania este locul de suflet al soţilor Pastramă, Pepe dezvăluind recent că acolo s-a îndrăgostit pentru prima dată de Raluca, făcând astfel un obicei în a merge cât mai des în oraşul de suflet. Cei doi s-au plimbat pe străzile Barcelonei, punând mai multe poze pe conturile de Instagram, fanii fiind foarte impresionaţi. Raluca şi Pepe au fost îmbrăcaţi lejer, neieşind prea mult în evidenţă. Cu toate acestea, frumuseţea Ralucăi nu a trecut neobservată, întorcând privirile tuturor trecătorilor. 

Dragostea dintre ei s-a instalat treptat, dar sigur, cei doi fiind iniţial prieteni buni, ba chiar ca "fraţii". Raluca a fost dintotdeauna o prezenţă subtilă, nefiind prezentă prea mult în tabloidele de scandal, lucru apreciat foarte mult de soţul ei. Este o femeie independentă, având propria afacere. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro