A ieșit la iveală cel mai mare secret al Ilenei Ciuculete, pe care artista l-a ținut ascuns. Ce scria, de fapt, în certificatul ei de naștere

+3 click pentru
galerie

A ieșit la iveală cel mai mare secret al Ilenei Ciuculete, pe care artista l-a ținut ascuns. Ce scria, de fapt, în certificatul ei de naștere © arhivă

Au ieșit la iveală informații-bombă despre regretata artistă de muzică populară, Ileana Ciuculete. Aceasta a ținut foarte bine ascuns un secret pe care l-ar fi vrut uitat pentru totdeauna, dar în cele din urmă, s-a aflat!

Ileana Ciuculete și-a bucurat întreaga viață publicul cu melodiile sale și a avut mare grijă să aibă mereu o prezență impecabilă, pe scenă sau la evenimente. 

Imediat după moartea regretatei artiste, produsă pe 14 martie 2017 a ieșit la suprafață un detaliu pe care nimeni nu l-a știut. Deși Ileana Ciuculete susținea tot timpul că data ei de naștere era  20 septembrie 1957, realitatea este, de fapt, alta. 

La momentul respectiv, primarul Gheorghe Câmpeanu din comuna Vela, judeţul Dolj a declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro, că Ileana Ciuculete s-a născut pe 20 septembrie 1952, dar niciodată nu a vrut să se afle că este mai în vârstă. Mai mult, se pare că informația este adevărată, căci vecinii Ilenei Ciuculete, din satul său natal au declarat același lucru: faptul că regretata artistă nu voia să se afle că este mai în vârstă și tot timpul a folosit această falsă dată de naștere. 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

După o lungă luptă cu o boală nemiloasă și zile întregi de spitalizare, Ileana Ciuculete a pierdut lupta cu viața pe 14 martie, în anul 2017. Aceasta a murit într-un spital din Capitală, iar vestea tragică a venit ca un fulger pentru lumea showbizului românesc. 

Cornel Galeș, mort într-un accident de mașină

La 2 ani de la moartea Ilenei Ciuculete, văduvul acesteia, Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, produs în Spania. Trupul neînsuflețit al acestuia urmează să fie repatriat pe data de 10 decembrie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro