A învins boala, iar acum are planuri mari. Rona Hartner vrea să devină mamă din nou, la 47 de ani

+3 click pentru
galerie

A învins boala, iar acum are planuri mari. Rona Hartner vrea să devină mamă din nou, la 47 de ani © Facebook

Rona Hartner este o luptătoare şi un exemplu pentru toată lumea. Frumoasa artistă a învins o boală gravă, iar acum are planuri măreţe: vrea să devină din nou mamă.

Rona Hartner vrea să mai facă un copil la 47 de ani

Rona Hartner a trecut prin clipe grele, după ce a aflat că suferă de o boală gravă. Nu s-a lăsat şi a luptat pentru a învinge. Şi chiar a reuşit, pentru că la finalul anului trecut, Rona Hartner a anunţat că s-a făcut bine. Artista a povestit, de fiecare dată, că este foarte credincioasă şi că tocmai credinţa în Dumnezeu a ajutat-o să se recupereze.

În plus, pentru a încununa aşa cum se cuvine victoria împotriva bolii, Rona Hartner s-a căsătorit cu iubitul ei, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt nedespărţiţi şi pe scenă, acolo unde cântă împreună şi se bucură de clipe de neuitat alături de fani. 

Rona Hartner s-a căsătorit în luna octombrie, iar nunta a fost exact pe sufletul ei. Şi dacă totul i-a mers din plin până acum, să nu credeţi că asta este tot, pentru că Rona Hartner mai are un plan extraordinar pentru acest an.

Artista vrea să devină, din nou, mamă, la vârsta de 47 de ani. Rona Hartner mai are o fată, însă se pare că vrea să-l facă tată şi pe mai tânărul ei soţ, potrivit Antena Stars.

Până când acest lucru se va întâmpla, Rona Hartner îşi dedică toată energia activităţii profesionale. Artista are deja concerte pe bandă rulantă şi munceşte de zor pentru un alt spectacol grandios.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro