A murit Ileana Constantinescu, confidenta lui Ion Dolănescu!

Ileana Constantinescu și Ion Dolănescu © captură Youtube

Cântăreața de muzică populară, Ileana Constantinescu, s-a stins din viață la 88 de ani.  Artista era confidenta lui Ion Dolănescu și prietenă bună cu întreaga familie a artistului, iar astăzi a fost găsită moartă, în propria casă, de Ionuţ Dolănescu.

Ileana Constantinescu, interpreta de muzică populară care i-a fost prietenă bună lui Ion Dolănescu, s-a stins din viață şi a fost găsită fără suflare, în propria locuinţă, de Ionuţ Dolănescu care, alertat de cântăreţul Tiberiu Ceia, a mers la Ileana Constantinescu acasă. Artista era foarte bună prietenă cu întreaga familie a lui Ion Dolănescu și exista o conexiune specială între ei, iar faptul că nu a răspuns la telefon când a fost sunată l-a alertat imediat pe Ionuţ Dolănescu.

Despre pierderea artistei a vorbit și Ionuț Dolănescu. „Încă mă aflu în casa doamnei Ileana Constantinescu, împreună cu echipa SMURD, cu echipa de poliţişti. Din păcate a fost găsită moartă, înţeleg că acest lucru s-a întâmplat de mai bine de 12 ore. Înseamnă că cel mai probabil a murit aseară. Sunt copleşit de tristeţe, de durere, a fost cea mai fidelă prietenă a tatălui meu”, a spus artistul. „S-au aşternut durerea şi tristeţea peste noi. Am cântat împreună la ziua fetiţei mele”, a mai completat artistul, la Antena Stars. 

Cântăreața a vorbit de foarte multe ori despre viața amoroasă tumultoasă a lui Ion Dolănescu, povestind chiar despre un presupus fiu de-ai acestuia, despre care s-a vehiculat că îl concepuse cu menajera, dar și despre alte „aventuri”.

„Ştiu că a avut o relaţie cu Flori, dar el a avut relaţii cu multe femei. Ion Dolănescu era un artist frumos, iubit şi a făcut multe cuceriri. Femeile îi dădeau târcoale şi de unele abia reuşea să scape. Îl ştiu bine pe Ionuţ Petrescu şi, la fel ca dumneavoastră, mă întreb de ce spune asta tocmai acum, după aproape şapte ani. Este apropiat de Ionuţ (n.r. - Dolănescu), a fost apropiat de Ion, de ce nu le-a spus lor?! Nu este adevărat însă ce spune, că mama lui a stat lângă Ion până la sfârşitul vieţii. Flori a fost dată afară din casă de Ion. Până să moară a stat singur, ziua îl mai ajutam eu. Dacă Ionuţ este copilul lui Ion Dolănescu, doar un test ADN poate confirma. Nu ştiu ce să spun, aşa pot apărea mulţi care să susţină că sunt copiii lui Ion Dolănescu. Ce ne facem cu Mircea Gabriel Lungu, care a susţinut şi el că ar fi băiatul lui şi care chiar seamănă cu el? E un băiat cu o situaţie bună, cu picioarele pe pământ, pregătit, a terminat Conservatorul, este foarte frumos şi mândru, la fel cum a fost şi Dolănescu”, a declarat Ileana Constantinescu pentru ziarulring.ro, în urmă cu ceva timp. 

Ileana Constantinescu s-a născut în anul 1929 și a avut o carieră extrem de frumoasă pe scena muzicii populare românești. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro